När du handlar badrumsinredning från oss sparar du tid och slipper spruckna tidsplaner. Hos oss hittar du skräddarsydda paket i olika storlekar och prisklasser med noggrant utvalda produkter av hög kvalitet. Allt för att du ska hitta en komplett lösning för ditt badrum som håller över tid. Vi erbjuder gratis frakt på hela ditt köp och leverans vid ett och samma tillfälle.

VariForm Washbasin-min

Storlek

För att du ska hitta badrumsinredning som passar storleken på ditt badrum har vi skapat badrumspaket i tre olika storlekar: Small, Medium och Large. Nedan kan du läsa mer om vilken av storlekarna som passar just ditt badrum. Om du känner dig osäker på vilken storlek du ska välja, vänligen hör av dig så hjälper vi dig!

För att förenkla processen ytterligare har vi även valt att fördela badrumspaketen i tre olika typer beroende på hur stor budget du har: Vardag, Lyx och Dröm.

Prisklass

Inredning

Alla våra badrumspaket är skräddarsydda och innehåller noggrant utvalda produkter för att du ska hitta en lösning dom passar dig. Välj ett paket som innehåller någon av följande produkter:

  • Handdusch
  • Takduschset
  • Takduschset med duschdörrar
  • Badkar
  • Vägghängd WC-stol

Vi använder Klarna som betalningsmetod. På det sättet kan vi säkerställa att ditt köp blir enkelt och tryggt. Välj att betala nu, senare eller delbetala hela summan.

 

Läs mer om våra köpvillkor här.

Klarna

Klart

När din beställning är lagd kommer vi att skicka den inom 5–10 dagar. Vi erbjuder gratis frakt på samtliga produkter och hela ditt köp levereras vid ett och samma tillfälle för att spara in på onödiga transporter och väntetider. Bra för dig och bra för miljön!

 

Tack för att du gör ett medvetet köp som håller över tid!

Hållbara badrum på riktigt.

Vi har valt att endast samarbeta med leverantörer som har större delen av sin produktion i Skandinavien och som transporterar varor och paket på ett så miljövänligt sätt som möjligt.