När du handlar badrumsinredning från oss sparar du tid och slipper spruckna tidsplaner. Hos oss hittar du skräddarsydda paket i olika storlekar och prisklasser med noggrant utvalda produkter av hög kvalitet. Allt för att du ska hitta en komplett lösning för ditt badrum som håller över tid. Vi erbjuder gratis frakt på hela ditt köp och leverans vid ett och samma tillfälle.

VariForm Washbasin-min

Storlek

För att du ska hitta badrumsinredning som passar storleken på ditt badrum har vi skapat badrumspaket i tre olika storlekar: Small, Medium och Large. Nedan kan du läsa mer om vilken av storlekarna som passar just ditt badrum. Om du känner dig osäker på vilken storlek du ska välja, vänligen hör av dig så hjälper vi dig!

Storleken Small passar mindre badrum som kräver smart och yteffektiv inredning. Badrumspaketet innehåller produkter som är noga utvalda för att du ska få ut mer av ditt badrum. Vi rekommenderar storlek Small till badrum som är ca 2,5 – 4 kvm stora.

Storleken Medium är badrumspaketet som är skapat för medelstora badrum om ca 4,5 – 6,5 kvm. Produkterna i badrumspaketet Medium är noga utvalda för att du ska kunna välja en inredning som nyttjar hela ytan.

Storleken Large är vårt största badrumspaket som passar stora och rymliga badrum. Badrumspaketet innehåller produkter som är noga utvalda för att du ska kunna ta ut svängarna och skapa ett badrum med många funktioner. Vi rekommenderar storlek Large till badrum som är ca 7 – 10 kvm stora.

För att förenkla processen ytterligare har vi även valt att fördela badrumspaketen i tre olika typer beroende på hur stor budget du har: Vardag, Lyx och Dröm.

Badrumspaketet Bas är speciellt framtaget för dig som vill ha en kostnadseffektiv lösning som inte tummar på kvalitet och design. Produkterna i paketet är noggrant utvalda från svenska leverantörer för att vi ska kunna erbjuda dig en lösning som varken belastar din plånbok eller vår miljö i onödan.

Badrumspaketet Komfort passar dig som vill skapa ett badrum med en stilren design som sätter prägel på rummet. Produkterna i paketet är noggrant utvalda från svenska leverantörer för att du ska kunna skapa en tidlös och hållbar inredning som sticker ut från mängden.

Badrumspaketet Dröm är speciellt framtaget för dig som vill skapa en exklusiv, harmonisk miljö med hög designkänsla och kvalitet. Produkterna i paketet är noggrant utvalda av svenska leverantörer för att hålla en hög standard på den nordiska andan och hållbarhet.

Prisklass

Inredning

Alla våra badrumspaket är skräddarsydda och innehåller noggrant utvalda produkter för att du ska hitta en lösning dom passar dig. Välj ett paket som innehåller någon av följande produkter:

  • Handdusch
  • Takduschset
  • Takduschset med duschdörrar
  • Badkar
  • Vägghängd WC-stol

Vi använder Klarna som betalningsmetod. På det sättet kan vi säkerställa att ditt köp blir enkelt och tryggt. Välj att betala nu, senare eller delbetala hela summan.

 

Läs mer om våra köpvillkor här.

Med kort eller konto kan du betala dina köp snabbt, säkert och enkelt på tre olika sätt. Du kan ansluta både dina kort och
bankkonton till Klarna när du ska betala något för första gången, eller göra det i förväg via vår app med hjälp av BankID.
Klarna kommer ihåg dina uppgifter så att du kan handla och betala ännu smidigare nästa gång.

● Betala inom 14 dagar. Prova sakerna i lugn och ro hemma och bestäm vad du vill behålla. Inga räntor eller
avgifter när du betalar i tid.
Alternativ
● Betala inom 14 dagar. Handla nu, prova hemma och betala bara för det du vill behålla. Inga räntor eller
avgifter när du betalar i tid.

● Delbetalningsplan
Betala enligt en plan, så att köpet är fullt betalt efter till exempel 12 månader. Vill du betala mer en månad går det bra och
du kan närsomhelst betala den resterande skulden.
● Flexibla delbetalningar
Betala ett minimibelopp varje månad. Du väljer själv om du vill betala minimibeloppet eller valfritt belopp över
minimibeloppet.
När du godkänts kan du hantera dina betalningar och få betalningspåminnelser i Klarna-appen.

Klarna

Klart

När din beställning är lagd kommer vi att skicka den inom 5–10 dagar. Vi erbjuder gratis frakt på samtliga produkter och hela ditt köp levereras vid ett och samma tillfälle för att spara in på onödiga transporter och väntetider. Bra för dig och bra för miljön!

 

Tack för att du gör ett medvetet köp som håller över tid!

Hållbara badrum på riktigt.

Vi har valt att endast samarbeta med leverantörer som har större delen av sin produktion i Skandinavien och som transporterar varor och paket på ett så miljövänligt sätt som möjligt.