Våra badrum storlek

För att du ska hitta badrumsinredning som passar storleken på ditt badrum har vi skapat badrumspaket i tre olika storlekar: Small, Medium och Large. Nedan kan du läsa mer om vilken av storlekarna som passar just ditt badrum. Om du känner dig osäker på vilken storlek du ska välja, vänligen hör av dig så hjälper vi dig!

Small

Storleken Small passar mindre badrum som kräver smart och yteffektiv inredning. Badrumspaketet innehåller produkter som är noga utvalda för att du ska få ut mer av ditt badrum. Vi rekommenderar storlek Small till badrum som är ca 2,5 – 4 kvm stora.

Medium

Storleken Medium är badrumspaketet som är skapat för medelstora badrum om ca 4,5 – 6,5 kvm. Produkterna i badrumspaketet Medium är noga utvalda för att du ska kunna välja en inredning som nyttjar hela ytan.

Large

Storleken Large är vårt största badrumspaket som passar stora och rymliga badrum. Badrumspaketet innehåller produkter som är noga utvalda för att du ska kunna ta ut svängarna och skapa ett badrum med många funktioner. Vi rekommenderar storlek Large till badrum som är ca 7 – 10 kvm stora.