välkomna till easy room

Kompletta Hållbara Badrum

När du handlar badrumsinredning från oss sparar du tid och slipper spruckna tidsplaner. Hos oss hittar du skräddarsydda paket i olika storlekar och prisklasser med noggrant utvalda produkter från svenska varumärken och av hög kvalitet.

Badrum för alla hem

Vi erbjuder kompletta badrum i en mängd storlekar och prisklasser för att kunna möta ett stort spann av designidéer och behov.

Gratis Frakt

Vi har gratis frakt på våra badrum. All inredning levereras med en enda leverans.

Schysst Retur

Du får ångra dig. Om du inte använt produkten kan du lämna tillbaka den inom 14 dagar.

Säker Betalning

Vi använder Klarna som betalningsmetod. Välj att betala nu, senare eller betala lite då och då.

Kompletta badrum för ditt hem

Hållbarhet i fokus

Vi levererar långsiktig hållbara badrumsinredningar som är attraktiva för marknaden. Vårt sortiment är noga utvalt med hänsyn till och ansvar för vår gemensamma miljö och värld.

Kvalitet

För oss är det viktigt att du hittar en lösning som håller över tid. Därför erbjuder vi produkter av hög kvalitet till ett bra pris.

Service

Vi når framgång genom förtroende i relationer, hög servicegrad samt kompetenta och motiverade medarbetare. Vi arbetar snabbt och effektivt för att göra din köpupplevelse som smidig som möjligt.

Att handla från Easy Room

Badrumsguiden

Välj rätt storlek

För att du ska hitta badrumsinredning som passar storleken på ditt badrum har vi skapat badrumspaket i tre olika storlekar: Small, Medium och Large.

Vad ingår i mitt köp

Inredningen i ett badrum kan sätta tonen för hela ytan eller spela en blygsam del i känslan i rummet. Vårt sortiment är brett då vi vill kunna möta ett stort spann av designidéer och behov.