Introduktion

Inredningen i ett badrum kan sätta tonen för hela ytan eller spela en blygsam del i känslan i rummet. Hos oss finner du ett brett sortiment då vi vill kunna möta ett stort spann av designidéer och behov.

För att du ska hitta badrumsinredning som passar storleken på ditt badrum har vi skapat badrumspaket i tre olika storlekar: Small, Medium och Large. Läs mer om de olika storlekarna här.

För att förenkla processen ytterligare har vi även valt att fördela badrumspaketen i tre olika typer beroende på hur stor budget du har: Vardag, Lyx och Dröm. Läs mer om de olika typerna här.

Vad inkluderar mitt köp?

När du beställer ett badrumspaket från oss ingår all nödvändig inredning för ett komplett badrum. Beroende på vilket paket du väljer ingår produkter såsom tvättställ, kommodskåp, spegel eller spegelskåp, duschväggar, vattenlås, bottenventil, ip44 eller uttag, blandare, och blandarfäste. Blandarpaketet vi erbjuder till samtliga badrumspaket är alltid kombinerade med produkter från samma leverantör för att resultatet ska bli estetiskt snyggt.

Varje badrumspaket har en fullständig produktspecifikation där du kan läsa mer om vad som ingår.

Vad behöver jag köpa separat?

Om inget annat anges ingår normalt inte rör, kopplingar, rörfästen/klamrar eller liknande produkter i ditt badrumspaket. Detta bör införskaffas av dig eller din montör.

Kan jag montera dessa produkter själv?

Vi rekommenderar inte att du monterar inredningen själv om du saknar god kunskap inom VVS. Vi har en mängd olika kontakter till duktiga hantverkare och delar gärna med oss av kontaktuppgifter till dessa.