Det Här Är
Easy Room​

Easy Room är en webbaserad butik som hjälper privatpersoner och företag i skapandet av vackra och hållbara badrumsinredningar på den svenska marknaden.

Kompletta badrum från svenska varumärken

Inredningen i ett badrum kan sätta tonen för hela ytan eller spela en blygsam del i känslan i rummet. Oavsett vart ditt badrumsprojekt startar kommer vi assistera dig i dina val och säkerställa att resultatet blir hållbart och av hög kvalitet.

Med skandinavisk design och produktion av högsta kvalitet skapar våra leverantörer badrumsinredningar som är både tidlösa och moderna. Hos oss finner du ett brett sortiment då vi vill kunna möta ett stort spann av designidéer och behov.

Våra ledord; hållbarhet, kvalitet och service genomsyrar hela vår verksamhet i alla dess delar. Vi tycker om att samarbeta tätt med våra kunder och möter dig med nyfikenhet, djup kunskap och praktiska lösningar.

Vi älskar det vi gör och är stolta över vårt utvalda sortiment och vårt kunnande!

Varför välja oss?

  • Hållbarhet i fokus

Vi levererar långsiktig hållbara badrumsinredningar som är attraktiva för marknaden. Vårt sortiment är noga utvalt med hänsyn till och ansvar för vår gemensamma miljö och värld.

  • Kvalitet

För oss är det viktigt att du hittar en lösning som håller över tid. Därför erbjuder vi produkter av hög kvalitet till ett bra pris.

  • Service

Vi når framgång genom förtroende i relationer, hög servicegrad samt kompetenta och motiverade medarbetare. Vi arbetar snabbt och effektivt för att göra din köpupplevelse som smidig som möjligt.

Varför välja oss?